w

JENSVOLLDALEN TRINN 3

92 leiligheter fordelt på 4 leilighetsbygg - SALGSSTAT MAI 2018

24.04.201811:03 Cecilie B Didriksen

Jensvolldalen byggetrinn 3 er det neste store salgsprosjektet i det nyutviklede boligområdet på Grønnåsen. Her skal det bygges 92 leiligheter fordelt på 4 bygg. Det vil være 23 leiligheter i hvert bygg, fordelt på 6 etasjer hvor 1. etasje består av boder, sykkelparkering og 4 parkeringsplasser. Resterende parkeringsplasser er plassert mellom bygningene på området, hvorav noen i egen carportløsning.

Det vil være et bredt spekter av leiligheter fra 1-roms på 20 kvm til 4-roms på 93,5 kvm. Alle boligene leveres med moderne standard og store vindusflater som sørger for godt lys og utsikt. Mellom leilighetsbyggene og i området generelt vil det også være opparbeidet fellesområder med plen, sitte- og lekeplasser.

Jensvolldalen byggefelt er beliggende ved Grønnåsen i Bodø sentrum. Området har nærhet til skole, barnehager, nærbutikk og sist men ikke minst en unik nærhet til Bodømarka med blant annet lysløype, Bestemorenga og Soløyvannet.

I Jensvolldalen vil det bli lagt til rette for det gode liv med gangavstand til det meste! Kom innom våre kontorer i Storgata 8, 4. etasje, så kan vi fortelle deg alt om prosjektet. Du kan også melde din interrese hos vår Eiendomssjef Monica Jakobsen Lunderøy eller hos Markedssjef Cecilie Bjerke Didriksen

Jensvolldalen er et boligprosjekt i regi av Jensvoll Eiendom AS

Monica er tilgjengelig på tlf 993 51 974 eller monica@tkeiendom.no

Cecilie er tilgjengelig på tlf 936 17 009 eller cecilie@tkeiencom.no