w

Investor

Tord U. Kolstad har gjennom en årrekke som gründer, etablerer og investor bygget seg opp rikelig med kunnskap og erfaring fra forretningslivet. Vi driver med aktiv investering i dyktige mennesker og ideer!

16.02.201715:46 Kristine Engan Imingen

Hovedgesjeften er eiendom, men også mye annet som shipping og restaurantbransjen. Siden den første investeringen på 80-tallet har Tord knyttet mange tette relasjoner til nøkkelpersoner i næringslivet og en solid kapital.

Vi i T. Kolstad Eiendom AS kan bidra med kompetanse, kontorlokaler, regnskapsføring, hjelp til forhandlinger, kapital og mye mer. Målet er å hjelpe bedrifter til å nå sitt maksimale potensiale. Vår visjon er at enda flere blir gründere. Uten gründere hadde Norge stoppet! 

Det vi søker er hovedsakelig etablerere i Bodøregionen. Alt annet er også interessant, men det er her vi har mest å bidra med. Det viktigste i alle bedrifter er alltid personene bak; du/dere må være personer som virkelig brenner for det dere driver med, interessert i å drive lønnsomt, fremoverlent og selvsagt noen vi føler vi kan jobbe med.

Fokuset vårt er å hjelpe nyetablerere inn i gründervirksomhet. Vi vil gjerne være med fra starten og hjelpe til å utforme bedriften. Er du kommet litt lengre så er det selvsagt ingen ting i veien for å ta kontakt. Nyskapning er noe vi brenner for og er vårt satsningsområde. Ta kontakt i dag med Tord Ueland Kolstad på mail på tord@tkeiendom.no eller telefon 909 97 760.

Se verdien av å drive for deg selv og bli en gründer du også!